Interview "Witsel naar Real? Als hij trainer heeft die in hem gelooft"

"Witsel naar Real? Als hij trainer heeft die in hem gelooft"
Foto: © SC

Woensdag kregen we Juan Lozano te pakken. De voormalige speler van Anderlecht, Beerschot en Real Madrid vertoeft de laatste tijd meestal in Spanje en heeft de geruchten over de Belgische spelers in het oog gehouden. "Witsel bij Real? Waarom niet?", zei hij.

Johan Walckiers in Antwerpen

Lozano support nog steeds voor zijn ex-ploeg Real Madrid. "Ze zijn verdiend kampioen geworden. Ze deden het beter dan Barcelona, die ook op de toppen van hun tenen speelden. Waarom ze er uitliggen tegen Bayern München? Dat is moeilijk, maar ik denk dat ze iemand ontbreken op het middenveld."

Axel Witsel en Lucas Biglia worden in verband gebracht met Real Madrid, beide zijn middenvelders. "In Marca schreven ze niets over Biglia. AS? Ja, dat kan wel... Witsel heb ik al lang niet meer zien spelen, maar als hij een evolutie gemaakt heeft, kan hij er wel klaar voor zijn. Ik zag hem bij Standard en was onder de indruk toen. Een technisch heel vaardige speler. Het hangt er allemaal van af of hij een trainer krijgt die in hem gelooft."

"Ik vind dat er meer Belgen naar zulke topclubs moeten gaan. Dat kan enkel maar het Belgisch voetbal ten goede komen. Weet je dat Marca zelfs de uitslagen van de Jupiler League niet geeft op maandag? Er wordt veel te geringschattend over gedaan, terwijl er ook in België goeie spelers rondlopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties