Reactie "Veel automatismen komen van bij Juventus"

"Veel automatismen komen van bij Juventus"
Foto: © SC

Italië begon aan de match tegen Spanje met maar liefst 6 spelers van Juventus. Volgens Pirlo, die Di Natale met een splijtende pas alleen voor doel plaatste, haalt Italië hier zijn voordeel mee.

Bart Vandenbussche en Manuel Gonzalez vanuit Gdansk

"Vandaag was een heel moeilijke match waarbij elk detail van belang was. We moesten nadenken hoe we Spanje konden opvangen en heel hard werken. We hebben dat heel goed gedaan. Spanje heeft vandaag weer eens bewezen dat het een heel goed team is."

"Ook wij bewezen vandaag dat we over een heel goed team beschikken dat goed kan samenspelen. Veel automatismen komen van het spel dat we bij Juventus spelen. Je ziet dat ook nieuwkomer Giaccherini hier voordeel uit haalt. Hij speelde een goede partij."

Net voor affluiten mocht Nocerino nog even invallen. "Ik ben blij dat ik toch heb mogen meespelen. Zelfs als ik als keeper had moeten spelen, had ik dat wel gedaan.", legt de middenvelder van AC Milan uit. "Vandaag speelden we tegen een heel sterk Spanje met zeer snelle en vinnige spelers. Tegen hen gelijkspelen is dus zeker een goed resultaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties