Actie op Sclessin en in Molenbeek

Tomas Taecke
| 3 reacties
Actie op Sclessin en in Molenbeek
Foto: © SC

Voetbalkrant geeft u een overzicht van wat er vandaag op het menu staat. Dagelijks lijsten we de actie op de Europese voetbalvelden voor u op.

Jupiler Pro League

In onze vaderlandse competitie trappen Standard en AA Gent de achtste speeldag op gang. De Rouches gaven de zege vorige week op het Kiel uit handen en willen dat voor eigen volk rechtzetten tegen het geplaagde AA Gent. In het Ottenstadion is het onrustig: een zege op het veld van de Luikenaars is welkom.

Belgacom League

In de tweede afdeling staat er één partij op het programma. Hekkensluiter Brussels neemt het op tegen Eupen. De Brusselaars hopen op een eerste seizoenszege, die hen van de aansluiting met de middenmoot zou verzekeren.

Eredivisie

In Kerkrade wordt Malinwa-spits Mads Junker in de bloemetjes gezet voor zijn bewezen diensten. Roda JC neemt het op tegen Utrecht, twee teams die een zege kunnen gebruiken. De Domstedelingen willen de stuntzege tegen PSV een vervolg geven in het verre Limburg.

Ligue 1

Enkele dagen na de thuisnederlaag in de CL tegen Arsenal dient zich voor Montpellier al een nieuwe wedstrijd aan. De regerende landskampioen neemt het op tegen traditieclub Saint-Etienne, dat dit seizoen de degradatiezone eens wil laten voor wat hij is. In Ligue 2 is er het interessante treffen tussen Lens en Monaco.

Bundesliga

Eén partij in de Bundesliga wordt vanavond al afgewerkt. Het Nurnberg van Timmy Simons neemt het op tegen Eintracht Frankfurt.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij UNIBET op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 180 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AA Gent strijkt u 400 euro op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties