Reactie Sollied blijft, De Witte tevreden

Robby Morren
Robby Morren
| 32 reacties
Sollied blijft, De Witte tevreden
Foto: © SC

Trond Sollied blijft de sportieve baas bij AA Gent. Na de overwinning tegen Standard legde voorzitter Ivan De Witte uit hoe de vork echt in de steel zit. Hij zag dat de spelers de coach duidelijk hebben gesteund.

Robby Morren in Luik

"Dit was een mooie reactie. Ik heb tegen Standard veel meer vechtlust gezien in de groep", klonk De Witte tevreden. "Eigenlijk had alle commotie er niet moeten zijn", vertelde hij alvorens uit te leggen hoe alles nu precies is gelopen.

Gesprekken met spelers en coach
De Witte sprak met enkele spelers en heeft de resultaten daarvan met Sollied besproken. Volgens de voorzitter zijn daarbij ergens zaken uitgelekt. "Een voorzitter heeft het recht en zelfs de plicht om met zijn spelers te praten. Ik ben daar correct mee omgegaan. Ik ben bij Trond thuis geweest en heb met hem gesproken en dan zijn er wellicht enkele kleine lekken geweest."

"Er is nooit gezegd dat er niet goed wordt getraind"

De voorzitter ontkracht overigens wat in de pers is verschenen. "Dat er niet goed wordt getraind is trouwens nooit gezegd geweest. Dit was een hele belangrijke wedstrijd en deze overwinning is een grote opluchting."

Wat De Witte betreft is de zaak hiermee gesloten. "We kunnen dit hoofdstuk nu afsluiten. De spelers hebben de trainer duidelijk gesteund vandaag. Ik zou dit een wake up-call noemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties