Reactie Mezine (RMP): "Geen geluk gehad"

Tomas Taecke
| 14 reacties
Mezine (RMP): "Geen geluk gehad"
Foto: © SC

Lang zag het ernaar uit dat Moeskroen-Peruwelz zich ten koste van Standard zou plaatsen voor de achtste finales van de Beker van België. Uiteindelijk mochten de Luikenaars toch zegevieren en blijven de onfortuinlijke Henegouwers met lege handen achter.

Tomas Taecke in Moeskroen

Jerome Mezine zette Le Canonnier na vijf minuten in vuur en vlam. Finaal besloot de maker van het openingsdoelpunt dat het geluk niet aan de zijde van zijn team was.

"We hebben geen geluk gehad", reageerde Mezine na afloop. "In de blessuretijd krijgen we een strafschop tegen: dat is echt verschrikkelijk".

"Met de voorsprong op zak zagen we hoe Standard met tien man verder moest. We hebben hen pijn kunnen doen, maar Standard blijft uiteindelijk Standard. Ze pompten de ballen naar voor en hebben uiteindelijk een strafschop gekregen".

"Zij scoren meteen in de verlengingen maar toch komen we langszij. Uiteindelijk gaan we toch onderuit. Misschien door de vermoeidheid, misschien door een gebrek aan ervaring. In ieder geval was het geluk vanavond niet aan onze zijde", aldus Mezine.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties