Telenet niet blij met Huybrechts

Koen Schaaphok
| 74 reacties
Telenet niet blij met Huybrechts
Foto: © SC

Carl Huybrechts moet het gaan uitleggen. Na het te laat komen van de voetbalcommentator tijdens de wedstrijd Racing Genk - KV Mechelen moet Huybrechts het nu met zijn werkgever Telenet bespreken.

Afgelopen weekend maakten televisiekijkers iets raars mee. De wedstrijd begon maar er was geen commentaar. Pas na elf minuten hoorde de kijker gestommel en plots was Carl Huybrechts daar die iets van een ‘file’ mompelde. Daarna was Huybrechts weer gewoon aan het werk zoals altijd. Hij kon het na afloop dan ook allemaal wel relativeren.“Iedereen komt minstens één keer per week te laat op zijn werk", aldus Huybrechts. Werkgever Telenet kan er echter minder mee lachen.

Telenet laat weten bepaalde werkwijzen te handhaven. "Een voetbalcommentator kan niet te laat komen. Wij eisen toch een bepaalde werkwijze van onze commentatoren, en zullen daarom met Huybrechts aan de tafel zitten”, aldus Telenet, dat aangeeft verder te willen samenwerken met Carl Huybrechts. “Onze samenwerking komt echter voorlopig niet in het gedrang."


Waar Telenet mits een goed gesprek bereid is de heisa te vergeten, krijgt Huybrechts ook kritiek van Mechelen-voorzitter Johan Timmermans. Volgens hem koesterde Huybrechts ‘anti KV-gevoelens’ en liet dan ook weten dat Huybrechts achter de Kazerne voorlopig ongewenst is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties