Kompany: "City heeft de lat vorig seizoen belachelijk hoog gelegd"

Christophe van den Boom
| 8 reacties
Kompany: "City heeft de lat vorig seizoen belachelijk hoog gelegd"
Foto: © SC

Manchester City staat op dit moment derde in de competitie. De Engelse kampioen kende wat obstakels, maar Vincent Kompany is toch tevreden met de vorm van zijn team.

“Er zullen momenten komen waar we echt sterk zullen zijn”, vertelde de kapitein van The Citizens. “We zijn nu waar we willen staan, op een tweede of derde plaats. Er zijn nog veel wedstrijden te spelen en daar zijn we nu mee bezig.”

De aanvoerder van de Rode Duivels gelooft dat City beter kan en dat ze nog niet hun beste voetbal van het seizoen speelden. “Het is positief voor ons dat we zoveel punten hebben kunnen verzamelen, hoewel veel mensen zeggen dat we niet ons beste voetbal boven haalden. Als we nog iets feller kunnen spelen, dan gaan we een goed seizoen tegemoet.”

Ook vindt hij dat de verwachtingen hoger liggen dan normaal als gevolg van hun prestaties vorig seizoen. “Ik ben altijd al goed geweest, maar vorig seizoen hebben we de lat belachelijk hoog gelegd, waardoor de mensen veel van ons verwachten. Ik heb daar geen problemen mee. Ik zal hard blijven werken. Ik zal altijd alles blijven geven.”

Zaterdag neemt Kompany het op tegen West Bromwich Albion, de ploeg van Romelu Lukaku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties