KV-belofte Salaets: "Al blij om op de bank te zitten"

KV-belofte Salaets: "Al blij om op de bank te zitten"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft in allerijl een licentie aangevraagd voor Gilles Salaets. De 17-jarige spits zal dit weekend waarschijnlijk op de bank zitten, want bij Malinwa hebben ze het nu niet echt breed wat aanvallers betreft.

Salaets werd overgeheveld van de beloftenkern en zit tegen Lierse waarschijnlijk dus in de wedstrijdkern. "Het is natuurlijk een hele belevenis om zoiets mee te maken. Het is ongelooflijk leuk wel", vertelde Salaets ons donderdag. "Dinsdag ben ik beginnen mee te trainen met de A-kern."

Pedersen is de diepe spits tegen Lierse terwijl Mads Junker nog geblesseerd is. Salaets is dus nog de enige overgebleven optie om op de bank te zitten. "Ik ben een diepe spits natuurlijk, maar we zullen wel zien wat er gebeurt. Ik hoop het natuurlijk wel."

Salaets heeft alvast geen schrik. Gisteren zagen we hem op training scoren met een subliem hakje. "De bal lag goed, dus deed ik het maar", lachte hij.

Uitgerekend in de streekderby kan Salaets zich tonen. "Ikzelf ben wel van Antwerpen, maar ik heb veel vrienden in Lier en Mechelen. En ik ken supporters van beide teams. Ik ben al blij om op de bank te zitten. Ik blijf er gewoon rustig onder en werk verder", besloot Salaets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties