Reactie Peeters: "Spelers gaan nog voor mij door het vuur"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Peeters: "Spelers gaan nog voor mij door het vuur"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook tegen een ziek Standard kon Cercle Brugge niets rapen. Bob Peeters benadrukt dat hij alles in het werk stelt om het tij te keren en dat de spelersgroep nog achter hem staat.

Robby Morren in Luik

"We hadden in de eerste helft verschillende kansen via Iachtchouk en het is jammer dat we toen niet konden scoren. Standard scoorde wel vanuit een stilstaande fase. Wij kwamen in een moeilijke situatie, we lopen ook niet over van het vertrouwen en toch konden we nog de gelijkmaker scoren", zo analyseerde Peeters na de wedstrijd.

De oefenmeester is vooral blij met de komst van Gudjohnsen. "Positief is dat Gudjohnsen op drie wedstrijden drie doelpunten scoort."

Positie als coach
Of de positie van Peeters na de 4 op 36 onder druk komt? "Als mensen het gevoel hebben dat dit mijn fout is, dan moet ik dat aanvaarden. Als dit niet goed meer is volgens de mensen van Cercle, dan moeten ze mij ontslaan. Ik doe elke dag opnieuw mijn best maar we moeten de kelk tot op de bodem ledigen."

"Ik kan alleen maar hard mijn best blijven doen. Ik heb nog altijd niet het gevoel dat de spelers niet voor mij door het vuur willen gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties