Reactie Bossut: "Wase fans waren gefrustreerd"

Tomas Taecke
| 5 reacties
Bossut: "Wase fans waren gefrustreerd"
Foto: © SC

Sammy Bossut keepte een prima wedstrijd in Beveren en mag terecht fier zijn op de leidersplaats van Essevee. Het sluitstuk van de West-Vlamingen werd tijdens de tweede helft door de thuisaanhang op de korrel genomen: "Ze waren een beetje gefrustreerd", wist Bossut na afloop.

Tomas Taecke in Beveren

"Ik heb vandaag enkele goeie ballen gepakt, maar verdedigend stonden we gewoon uitstekend opgesteld", wist Bossut na de partij in de mixed zone. "Na de nederlaag tegen Lokeren moesten we op het veld antwoorden en dat hebben we gedaan".

"Als je bovenin wil meedraaien, moet je op verplaatsing punten pakken. Woensdag komt Charleroi over de vloer. Dan moeten we opnieuw scherp staan en de drie punten pakken".

"Ik gaf inderdaad de assist bij de tweede goal van Berrier. Zo vaak overkomt mij dit niet, maar het is wel al een keertje gebeurd. De afwerking was overigens magistraal".

"Er was vandaag veel volk mee en de sfeer was schitterend. We moesten wat uitkijken voor debutant Sonck, maar nogmaals, achterin hebben we het uitstekend gedaan".

"Ik werd inderdaad op de korrel genomen door het thuispubliek. Volgens mij waren ze wat gefrustreerd doordat de bal er maar niet in wou gaan. Zij betalen ook om de wedstrijden te zien en hebben dus het recht om wat dingen te roepen. Het maakt mij wel alleen maar sterker. Toen ik net kwam kijken, kon dit mij misschien wel nog aan het wankelen brengen", aldus de sterk presterende Bossut.




 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties