Reactie Hogli: "Sorry fans"

Tomas Taecke
| 18 reacties
Hogli: "Sorry fans"
Foto: © SC

Tom Hogli maakte na de Europese opdracht in Newcastle ook thuis tegen Lokeren deel uit van de basiself. De rechtsachter excuseerde zich na afloop in de mixed zone aan het adres van de ontgoochelde fans.

Tomas Taecke in Brugge

"We sukkelden van bij het eerste fluitsignaal en vonden echt geen ruimtes om aan voetballen toe te komen", wist Hogli. "Ik moet sorry zeggen tegen de fans. Zij betalen om de wedstrijd te zien en we hebben er nauwelijks iets van gebakken".

"Twee op twaalf is veel te weinig. Als we op dit niveau verder presteren zullen er nog nederlagen volgen. Het dieptepunt is vandaag bereikt, het niveau moet dringend omhoog".

"Lokeren was heel goed georganiseerd en speelde een beetje zoals wij dat in Newcastle hebben gedaan. Het klopt dat er nauwelijks eenvoudige wedstrijden zijn, ook al speel je in eigen huis".

"Of ik in januari vertrek? Dat is helemaal niet aan de orde. Ik had een goeie meeting met het bestuur en we zitten op dezelfde golflengte. Er is veel wederzijds respect en ik besef dat er 22 goeie spelers nodig zijn als je als club een gooi wil doen naar het kampioenschap".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties