Sels: "Proberen tegen Brugge wat te rapen"

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Sels: "Proberen tegen Brugge wat te rapen"
Foto: © SC

Het gaat niet zo goed met Lierse SK. Zaterdagavond verloren de Pallieters met 3-0 de streekderby tegen KV Mechelen. De supporters morren, coach Chris Janssens staat onder druk en woensdagavond komt Club Brugge langs. Doelman Matz Sels panikeert niet.

"KV Mechelen werkte perfect af zaterdagavond", zoekt Lierse-doelman Matz Sels naar een verklaring voor wat er misliep. "We wilden ten eerste een snelle goal vermijden, maar dat doelpunt kwam er dan toch. Het werd nadien vrij snel 2-0 en mochten we nog blij zijn dat Cordaro een strafschop miste. Na de pauze konden we niet anders dan ruimte weggeven en dan werd het heel moeilijk", aldus Sels in HNB.

Lierse staat veertiende in het klassement met amper tien punten. Coach Chris Janssens staat onder druk en de supporters morren. "Maar met die onrust bij de fans houden wij ons niet bezig. Wij moeten nu zo goed mogelijk onze taken proberen uit te voeren. Aan onze trainer twijfelen we niet. Woensdag komt Club Brugge langs en hopelijk kunnen we tegen hen iets rapen", besluit Sels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties