Reading wil Arshavin verlossen van Arsenal

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Reading wil Arshavin verlossen van Arsenal
Foto: © SC

De Russische international Andrei Arshavin wordt ook dit seizoen niet als een onvervangbare speler beschouwd bij Arsenal. De aanvaller zit meer op de bank dan hem lief is en vertrekt wellicht in januari. Reading FC is kandidaat om de Rus op te vangen.

Arshavin kwam vorige week nog namens Arsenal uit tegen Reading in de knotsgekke League Cup-wedstrijd die de Gunners met 5-7 wonnen. Toch was het een zeldzaam optreden van de Rus, die eerder al heeft aangegeven niet opgezet te zijn met zijn vaste plaats op de bank. Reading zou de aanvaller dan ook graag aan haar rangen willen toevoegen.

Uitgebreide keuze

Anton Zingarevich, de Russische eigenaar van Reading, heeft in zijn thuisland reeds de interesse voor zijn landgenoot uitgesproken. Zingarevich voegde er echter aan toe dat hij meerdere opties open houdt. "Arshavin is interessant voor Reading. Maar hij is een van de tien spelers waar we belangstelling voor hebben."

Reading FC kan enkele goede aanvallers anders best gebruiken. De kersverse promovendus heeft dit seizoen nog geen enkele wedstrijd met een overwinning afgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties