Groep F: Bayern vernedert Rijsel

Sander De Graeve

De wedstrijd van de laatste kans liep faliekant af voor Rijsel. Het ging zwaar onderuit op het veld van Bayern München. In de andere wedstrijd van de groep hield Valencia de drie punten thuis tegen BATE Borisov.

Bayern München - Rijsel 6-1

Bayern startte verschroeiend in de eigen Allianz Arena. Voor de Fransen het goed en wel doorhadden was het rusten geblazen bij een 5-0 stand. Pizarro scoorde er drie van, voor de overige twee goals zorgden Schweinsteiger en Robben.

Na twaalf minuten in de tweede helft kon Kalou eindelijk milderen voor Lille dat sinds het vertrek van Eden Hazard erg ondermaats presteert. Kroos maakte het allemaal nog wat erger en scoorde 25 minuten voor tijd de 6-1. Bayern blijft na deze zege samen met Valencia aan kop van de groep.

Valencia - BATE Borisov 4-2

Valencia en BATE Borisov hadden voor aanvang van de wedstrijd zes punten net als Bayern München. Valencia neemt na de zege dus drie punten voorsprong op BATE Borisov. Binnen drie minuten in de eerste helft scoorde Valencia twee goals. Jonas en Salgado(penalty) tekenden voor de voorsprong.

In de tweede helft werden goals van Bressan en Mozolevski voor BATE beantwoord met twee doelpunten van Feghouli. Valencia staat zo samen met Bayern op kop met negen punten. BATE Borisov staat derde met zes punten.