'Chelsea wil 37,5 miljoen neertellen voor Fellaini'

Christophe van den Boom
| 31 reacties

Marouane Fellaini is populair in Engeland. Zijn prestaties gaan niet ongemerkt voorbij en de Rode Duivel wordt gevolgd door Chelsea.

Fellaini heeft op de elfde competitiespeeldag van de Premier League zijn klasse nogmaals geëtaleerd tegen Sunderland. Hij speelde een dijk van een wedstrijd en was betrokken bij beide doelpunten voor Everton. In de 77ste minuut scoorde hij zelf en enkele minuten later gaf hij de assist voor Jelavic. Everton won uiteindelijk met 2-1 tegen de Black Cats.

Chelsea zou bereid zijn om zo’n 37,5 miljoen euro op tafel te leggen voor de middenvelder. Dat meldt The Sunday People. Roberto Di Matteo wil meer fysieke kracht in zijn team, iets wat Fellaini de ploeg zou kunnen bijbrengen. Bovendien kan hij spelen in de Champions League, wat voor de Londense club een groot voordeel is, aangezien zij hun Europese titel verdedigen.