Tevez: "Wereldbekers win je niet op de Playstation"

Christophe van den Boom
| 6 reacties
Tevez: "Wereldbekers win je niet op de Playstation"
Foto: © SC

Gary Neville werd door trainer Roy Hodgson een deel van de technische staf van de Engelse nationale ploeg. Zijn voormalige ploegmaat bij United, Carlos Tevez, bekritiseert Neville's visie op het gebied van begeleiding van spelers.

Neville is een van Sky Sport’s topspecialisten. Intussen maakt hij ook deel uit van de staf van de nationale ploeg. Nu twijfelt de voormalige Engelse international of hij zich meer moet toeleggen op zijn rol bij het team of op zijn carrière als expert.

Carlos Tevez vindt dat zijn ex-ploegmaat zich moet focussen op de nationale ploeg. “Misschien moet Engeland zijn trainersstaf eens onder de loep nemen, en dat brengt me dan vooral bij Gary Neville. Ik begrijp niet hoe een van de toplanden een voetbalspecialist van televisie aanduid als deeltijdse trainer”, aldus Tevez in The Sun.

“Hij maakt graag grappen over spelers en verwijst vaak naar een spelletje op de Playstation, maar ik weet niet of er al veel Wereldbekers gewonnen zijn op de Playstation. Dus ik vind dat hij moet stoppen met spelletjes spelen en dat hij zich moet concentreren op zijn rol bij Engeland.”

De Argentijn begrijpt dat Neville’s job bij Sky hoogbetaald is, maar toch vindt hij dat de Engelsman het veld op moet en te werk moet gaan als een echte trainer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties