Reactie Coosemans: "Daar sta je dan als keeper"

Coosemans: "Daar sta je dan als keeper"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arme Colin Coosemans: de doelman moest zich zes keer omdraaien tegen de ploeg die hem uitleent aan Waasland-Beveren. De 20-jarige goalie baalde dan ook na de wedstrijd.

Johan Walckiers in Beveren

Voor Coosemans was het toch een speciale wedstrijd, al liep die af in mineur. "Tegen Club is toch een speciaal gevoel ja. Ik denk dat je het Club moeilijk kan maken als je hier een helft de nul kan houden, maar we hebben ze zelf in een zetel gezet. En als je er dan zes binnenkrijgt, mag de keeper het na de wedstrijd komen uitleggen."

Uit die woorden kan verstaan worden dat zijn verdedigers geen al te hoog niveau haalden, maar dat wilde hij niet gezegd. "Het zou laf zijn om anderen met de vinger te wijzen nu. Maar het is duidelijk dat er een hartig woordje gesproken zal worden. We waren nergens. De inzet, de wil, het was er allemaal niet. Dan sta je daar als keeper."

"Het ergste is dat we voor de wedstrijd bepaalde zaken besproken hadden die niet meer mochten gebeuren. Dat gebeurt dan toch weer in de eerste helft. In de rust probeer je bij te sturen, maar in de tweede helft is het weer van dat."

Geeraerd moet voor Coosemans nog niet vertrekken. "We hadden vier op zes in de voorbije twee wedstrijden. We wilden de lijn doortrekken, maar dat het niet gelukt is, is niet de schuld van de trainer. Nu weegt de ontgoocheling nog te zwaar. Later zullen we wel praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties