Reactie Barda: "Verdienste van heel de ploeg"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Barda: "Verdienste van heel de ploeg"
Foto: © SC

Elyaniv Barda was in zijn sas in de 0-5 overwinning van Racing Genk op het veld van Zulte Waregem. Hij scoorde en strooide met vier assists. "Dit was de verdienste van heel de ploeg."

Sander De Graeve in Waregem

"Niet alleen het offensieve compartiment was belangrijk in deze ruime overwinning. Defensief stonden we erg goed en we gaven Zulte Waregem geen ruimte. Het hielp dat we zo snel op een 0-2 voorsprong kwamen."

Barda gaf nog nooit vier assists in één wedstrijd: "Bij Hapoel scoorde ik wel al eens vier goals maar vier assists geven, dat overkwam me nog nooit."

De Israëliër verwacht een beter Zulte Waregem nu zondag in de competitiewedstrijd tussen beide clubs: "Ze gaan willen tonen dat ze beter zijn dan dit. We zijn ook niet dom, we weten dat ze veel en veel beter kunnen. Dit was een echte cupmatch. In de competitie zal het helemaal anders zijn, daar zijn ze moeilijk te verslaan."

Barda wacht nog steeds op een contractverlenging. Als hij ernaar gevraagd wordt, reageert hij met gevoel voor humor: "Zulke vragen moet je aan de club stellen. Ik denk dat na de contractonderhandelingen van Thomas Buffel al hun energie op is (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties