Kanu: "Kan op plaats Biglia spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 57 reacties
Kanu: "Kan op plaats Biglia spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kanu beleeft een wisselvallig seizoen bij Anderlecht. Hij begon in de basis maar verzeilde op de bank toen de driehoek Praet, Biglia en Kljestan goed begon te draaien. Indien Biglia vertrekt, wil de Braziliaan zijn plaats innemen.

Kanu viel erg sterk in tegen Bergen en kon in 20 minuten tijd scoren, een assist geven en een penalty uitlokken. Woensdag kreeg hij dan ook een basisplaats in de bekermatch tegen Gent maar daar kon hij niet overtuigen.

Die wisselvalligheid maakt hem niet populair bij de fans, sommigen fluiten hem zelfs uit. “Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld en ben geduldig op mijn kans blijven wachten. Ik train serieus en hard. Elke dag doe ik mijn werk en daar word ik nu voor beloond”, aldus een strijdvaardige Kanu aan Het Nieuwsblad.

Als Biglia vertrekt, voelt de Braziliaan zich klaar om de leemte op te vullen: “Ik ben er zeker van dat ik achter de spitsen een meerwaarde kan zijn voor de ploeg. Indien Biglia vertrekt, zou ik ook in de driehoek met Kljestan en Praet kunnen spelen. Daar ben ik zeker van.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties