Krkic gelooft in kansen tegen Barcelona

Nicolas Delacourt
| 4 reacties
Krkic gelooft in kansen tegen Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met nog minder dan een maand te gaan, is Bojan Krkic al volledig gefocust op het treffen tegen zijn Catalaanse contractheer. De aanvaller geeft toe dat Barcelona favoriet is, maar gelooft niettemin in de kansen van Milan. Hij is echter niet van plan om te vieren wanneer hij tot scoren zou komen.

"Barcelona is de favoriet ja, het is het beste team in de wereld. Hun spelers hebben allemaal veel kwaliteit. Ik heb jaren de kleedkamer met hen gedeeld en ik weet hoezeer ook zij enthousiast zullen toeleven naar deze match", aldus Bojan aan Spaanse media.

"Desondanks ben ik er van overtuigd dat we kans maken. We zullen ons opperste best doen, met de wapens die we hebben. We moéten er in geloven, want het is een cruciale knock-out-match voor ons", vervolgt de spits van Milaan.

Wanneer hem gevraagd werd naar zijn reactie indien hij zou scoren, zei Bojan: "Ik heb nog niet gedacht of ik zal vieren als ik scoor, maar in alle eerlijkheid denk ik van niet."

Over de toekomst besluit hij: "Nu concentreer ik me op het heden, in Italië. Ik ben gelukkig in Milaan en de club is tevreden over me. Ze tonen dat ze vertrouwen in me hebben. Voetbal verandert van dag tot dag maar ik heb nog geen beslissing gemaakt over mijn toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties