Dury: "Er wordt jacht gemaakt op onze spelers"

Nicolas Delacourt
| 13 reacties
Dury: "Er wordt jacht gemaakt op onze spelers"
Foto: © SC

Franky Dury bezet met Zulte Waregem de tweede plaats en dan is het logisch dat er gepolst wordt naar de spelers die het zo goed doen. Als Essevee het even goed wil blijven doen, kunnen ze maar beter zoveel mogelijk spelers proberen houden.

"Er wordt jacht gemaakt op onze spelers", zegt coach Francky Dury aan VRT.  "Je ziet nu ook al beweging bij onze concurrenten, zoals Club Brugge met Laurens De Bock. We zijn bijna zeker van Play-off I, maar je kunt op twee manieren aan de play-offs beginnen: als een uitgebluste ploeg, en dan ben je kansloos, of als een ploeg die hoog in de rangschikking staat."

"We zijn aan goeie reeks bezig en moeten erover waken dat dat niet kapot gaat. Daarom werken we op stage aan de conditie, maar ook aan het mentale. Maar er wordt ook op onze spelers jacht gemaakt. Januari is een bijzonder vervelende maand voor het spel van vraag en aanbod, want je kunt niet meer anticiperen. Pas op, Zulte Waregem is een opleidingsclub en ik begrijp dat spelers vertrekken. Maar als er interesse is in januari, dan ook in juni."

Dury zelf kan zijn contract verlengen met vier jaar. "De eerste gesprekken waren goed maar nu ben ik er niet zo mee bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties