Gerrard: "Al wie Suarez een bedrieger noemt is een hypocriet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Gerrard: "Al wie Suarez een bedrieger noemt is een hypocriet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat de kraker tussen Manchester United en Liverpool op het programma. De spanning stijgt in de aanloop naar die wedstrijd. Liverpool-kapitein Steven Gerrard breekt intussen een lans voor Luis Suarez, die na hands scoorde tegen Macclesfield.

Suarez werd in de pers stevig door de mangel gehaald omdat hij zijn hands niet toegaf tijdens de wedstrijd tegen Mansfield. Gerrard neemt het op voor zijn spits. “Ik zou ook juichen moest ik zondag de winning goal met de hand scoren op Old Trafford”, aldus Gerrard aan The Mirror

“Ik kan hier niet zitten liegen en zeggen dat ik na een goal tegen Manchester United naar de ref zou lopen om te zeggen dat ik met de hand scoorde. Wat zou Rooney doen moest hij met de hand scoren tegen ons?”

Suarez haalt er nog een voorbeeld van jaren geleden bij: “Wat deed United-doelman Roy Carroll jaren geleden toen een bal vier meter over de doellijn was tegen Tottenham? Ik zag toen noch Alex Ferguson, noch Carroll naar de ref lopen om te zeggen dat het een doelpunt was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties