Interview Barda: "Geef elke match het beste van mezelf"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Barda: "Geef elke match het beste van mezelf"
Foto: © SC

Elyaniv Barda heeft nog steeds geen nieuw contract ondertekend bij Genk maar ondertussen bewijst hij zijn waarde op de grasmat. Tegen Charleroi was hij beslissend met een goal en een assist.

door Robby Morren

De aanvaller gaf toe dat Genk een moeilijke wedstrijd kende tegen de Karolo's. Hij weet dat het nog beter moet. "We hebben onze opdracht tegen Charleroi volbracht. Het was belangrijk dat we wonnen maar we kunnen nog beter."

"Na de aansluitingstreffer verloren we de controle over de wedstrijd en dat bracht ons nog even in de problemen maar we hebben hard gewerkt en ik ben blij dat we op het einde die derde goal nog scoorden. We moeten, zeker in thuiswedstrijden, zorgen dat we de wedstrijd gedurende een langere periode onder controle houden."

Strafschop
Jelle Vossen had de vorige strafschop -tegen Anderlecht- gemist en nu zette Barda zich achter de bal. Hij trapte rustig in het midden van het doel. "We hadden geen volgorde bepaald om de strafschop te nemen. Ik heb met Jelle en Julien overlegd en ze zeiden: 'Veel succes'."

Contractbesprekingen
De onderhandelingen over een nieuw contract verlopen stroef. De Israëliër heeft een voorstel voor één seizoen op zak maar dat vindt hij te weinig. Ondertussen bewijst hij zijn waarde op het veld. "Ik ben op dit moment een speler van Genk en dus geef ik elke wedstrijd het beste van mezelf voor deze club. Dat heeft niets te maken met de contractbesprekingen die bezig zijn. Daar denk ik niet aan."

KV Mechelen
"Ik ben tevreden omdat we wonnen en de drie punten pakten. We pakken nu weer vertrouwen voor de volgende wedstrijd en we hebben nu een volledige week om ons op die komende match voor te bereiden. Dat wordt weer een hele moeilijke wedstrijd. Uit bij KV Mechelen is immers nooit makkelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties