Van den Brom: "De Zeeuw oogt gretig en superfit"

Van den Brom: "De Zeeuw oogt gretig en superfit"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht-trainer John van den Brom heeft kreeg er tijdens de winterstop al twee spelers bij. Na Samuel Armenteros sluit nu ook Demy de Zeeuw aan. En de paars-witte coach is tevreden met de komst van zijn landgenoot.

"Door de problematiek rond Biglia moest de club handelen", zei Van den Brom aan Voetbal International. "Als Lucas nu niet vertrekt, dan gaat hij in de zomer. Anderlecht heeft in deze zaak goed geanticipeerd en straks kan ik misschien nog enkele maanden over beiden spelers beschikken. We hebben alvast vijf maanden om te kijken hoe het hier met Demy de Zeeuw gaat."

Van den Brom wou De Zeeuw absoluut. "De komst van De Zeeuw komt niet alleen door mij, maar hij was wel mijn absolute nummer één. We wilden hem vanaf het eerste moment. Natuurlijk heb je liever een speler die altijd speelde, maar ook na Spartak oogt Demy gretig en superfit. Hij heeft de kwaliteiten en ervaring van Biglia en kan een rol spelen in het kampioenschap, want uiteraard wil ik de titel. Ik weet zeker dat De Zeeuw er straks zal staan. Kopen was voor de club geen optie, maar alle partijen weten wel perfect wat ze van elkaar willen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties