Interview Van den Brom: "Dieu wil die stier op zijn rug"

Van den Brom: "Dieu wil die stier op zijn rug"
Foto: © SC

Anderlecht vierde vandaag in aanwezigheid van de media de Gouden Schoen van Dieumerci Mbokani op een receptie. John van den Brom hoopt zijn aanvaller snel terug te zien. De Nederlander ziet zijn scoremachine ook nog topschutter worden.

Van den Brom zag af van een glaasje champagne, want er stond nog een personeelsfeestje op het programma vanavond in Anderlecht. Het belette hem niet om zoals steeds heel openlijk zijn mening te geven. "Er zal een 'Dieu' terugkeren van de Afrika Cup, daar ben ik zeker van", zei Van den Brom. "Speelt hij een goed toernooi neemt hij dat mee naar bij ons, gaat het minder dan heeft hij die Gouden Schoen nog. We zullen dat ook gepast vieren, want we weten hoe hij er naar uitkeek."

"Dieu is een speciale speler, zo lopen er niet veel rond. Die beelden van gisteren waren hilarisch, dat zie je toch niet veel hoe zijn vrouw hem rond de nek vloog en zo. We hebben er vandaag nog goed mee gelachen", aldus een opgewekte Van den Brom. "Zelfs dat is speciaal bij hem."

Mbokani heeft momenteel twee goals achterstand op Bacca en eentje op Ibou. Zelf gaf hij al aan van die topschutterstitel een doel te maken en zijn coach heeft er alvast alle vertrouwen in. "Ja, ik zie hem nog topschutter worden. Zelfs al mist hij enkele wedstrijden. En weet je waarom? Er komen nog heel wat topmatchen aan en daar staat hij er al altijd. Dat hoop ik voor mij ook. En hij heeft er zelf een doel van gemaakt. Dieu wil die stier op zijn rug."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties