Dejaegere: "Sloeg geen training over tijdens blokperiode"

Dejaegere: "Sloeg geen training over tijdens blokperiode"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere werpt zich de voorbije weken op als een van de sterkhouders van KV Kortrijk. De 21-jarige middenvelder zat nochtans midden in zijn examens.

Dejaegere is bezig aan zijn laatste jaar in de lerarenopleiding in Torhout, waar hij de vakken Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie volgt. Hij wil zijn diploma halen. De motivatie komt van thuis: “School komt eerst, zeiden ze thuis. Al denken ze er nu al wat anders over. Verdien maar wat centen, zeggen ze, dan ben je later op je gemak”, aldus Dejaegere tegen Het Nieuwsblad.

De middenvelder van Kortrijk sloeg een contract af van Club Brugge voor zijn studies: “Ik kon in Brugge toch niet zeggen dat ik examens moet afleggen, terwijl Vazquez dan op de bank zit? Bij Kortrijk lukt dat nog wel, al sloeg ik geen training over tijdens de examenperiode.”

In de toekomst droomt de speler van Kortrijk vooral van Europees voetbal: “Een tweede finale op rij zou uitzonderlijk zijn. Ik wil meespelen in de finale en dan Europa in. Met Kortrijk Europees spelen zou fantastisch zijn. En dan na de eerste ronde een grote naam loten. Dromen mag toch, niet?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties