Cercle Brugge reageert op de afgelastingen: "Dit smaakt zuur"

Christophe van den Boom
| 36 reacties
Cercle Brugge reageert op de afgelastingen: "Dit smaakt zuur"
Foto: © SC

Cercle Brugge heeft op zijn website gereageerd op de vele afgelastingen van de voorbije dagen. Het bestuur van de club gaat niet akkoord met de gang van zaken, gezien de huidige sportieve situatie van de club.

In een tijdspanne van tien dagen zijn reeds vier wedstrijden afgelast. Met twee van de vier kan de club nog leven, maar met de andere twee heeft de club het moeilijk.

“Waar de afgelastingen van de derby op 20 januari (hevige sneeuwval kort voor de wedstrijd) en van de bekerwedstrijd in Kortrijk gisteren (uitzonderlijke regen de dag van de wedstrijd) duidelijk als overmacht bestempeld worden, zijn de afgelastingen in Charleroi zaterdag en Kortrijk vandaag duidelijk het gevolg van niet of slecht functionerende systemen”, staat te lezen op de website van de club.

In Charleroi was er een probleem met de overkapping van het veld en in Kortrijk willen de drainagesystemen niet mee. “Dat Cercle Brugge hier de dupe van is en er geen verhaal tegenover heeft, smaakt in de huidige sportieve situatie extra zuur. Cercle zal dit bij de Pro League nogmaals aankaarten en aandringen om de nodige maatregelen te nemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties