Hoefkens verlaat Club Brugge na dit seizoen

Thomas Eeckhout
| 81 reacties
Hoefkens verlaat Club Brugge na dit seizoen
Foto: © SC

Carl Hoefkens heeft van algemeen manager Vincent Mannaert te horen gekregen dat Club Brugge voor volgend seizoen niet meer op hem rekent. Hoefkens reageert teleurgesteld, maar aanvaardt de beslissing.

Carl Hoefkens is aan zijn laatste maanden bezig in Brugge. De Brugse aanvoerder legt zich bij de beslissing neer. "Als de club eerlijk met je is, dan moet je die beslissing aanvaarden", zo zegt Hoefkens in Het Laatste Nieuws. "Beter zo dan dat ze mij aan het lijntje zouden gehouden hebben. Dan zou het kot te klein geweest zijn."

Hoefkens zelf wou graag bij Club Brugge blijven. "Ik begrijp dat ik geen wissel op de toekomst ben", zegt hij. "Maar ik ben fysiek nog altijd in orde en mijn niveau verschilt niet veel met dat van drie jaar geleden. Ik denk ook dat ik nog altijd beter ben dan de anderen, dat is mijn volste recht. Het bestuur en de trainer twijfelen misschien wel aan mijn kwaliteiten, maar daar zet ik een groot vraagteken achter. Maar ik heb niets tegen Club Brugge. Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad. Alleen ben ik enorm teleurgesteld dat ik hier geen enkele prijs pakte. Natuurlijk kan dat dit seizoen nog, al zijn de kansen serieus geslonken."

Toekomst 

Waar zijn toekomst ligt weet Hoefkens nog niet. "Ik heb nog contacten in Engeland", zegt Hoefkens. "Ook Amerika of Australië zeggen mij wel wat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties