Anderlecht-beloften winnen Viareggio Cup

De Beloften van Anderlecht hebben het prestigieuze toernooi van Viareggio gewonnen. Paars-wit won met 3-0 van AC Milan. Frank Acheampong maakte twee doelpunten.

Na een indrukwekkende finale heeft Anderlecht de Viarreggio Cup gewonnen. Paars-wit was de beste ploeg en won dan ook verdiend met 0-3. Eén van de absolute uitblinkers was Jordan Lukaku, die bij momenten zijn tegenstanders belachelijk maakte.

Het was wel wachten tot de tweede helft voor doelpunten. Vijf minuten na de pauze was het raak voor Anderlecht. De winterse aanwinst Frank Acheampong bracht paars-wit op voorsprong. Diezelfde Ghanees zorgde een kwartier voor tijd voor de dubbele voorsprong. In de extra tijd deed Nabil jaadi er nog een schepje bovenop en zette hij de 3-0 eindcijfers op het bord.

Anderlecht schakelde eerder al Torino, Lazio en Sienna uit. Het slikte slechts één tegendoelpunt op het hele tornooi!

Anderlecht: Roef; D'Alberto A., Mbemba, Heylen, Lukaku; Tarfi, Dendoncker, Daf, Diarra (78' min. Jaadi); Acheampong, Soumare (69' min. Henen). Roef;