Poppe: "Denken al aan volgend seizoen"

Niels Ceulemans
| 0 reacties
Poppe: "Denken al aan volgend seizoen"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren had genoeg aan een gelijkspel tegen Lokeren om zich te verzekeren van een verlengd verblijf in eerste klasse. Manager Dirk Poppe reageerde enorm opgelucht.

“Vooral het feit dat we het zelf bewerkstelligd hebben doet enorm deugd”, opent een trotse Dirk Poppe in HNB. “Na de nul op negen sloeg de twijfel terug toe. Vooral na de wedstrijd op Bergen was ik enorm teleurgesteld. Daar hadden we het moeten afmaken. Tegen Lokeren moesten we dat ene puntje zeker pakken en dan is het toch even bang afwachten. In een voetbalwedstrijd weet je nooit.”

“We staan nu zeven punten voor op Beerschot en er zijn nog maar twee wedstrijden meer”, vervolgt de manager. “Het belangrijkste is nu dat we ons gered hebben. Voor mij is dit een veel mooier moment dan de promotie van vorig seizoen.”

Poppe besluit dat Waasland-Beveren nu aan de voorbereiding op het volgende seizoen kan beginnen. De contractverlenging van Glen De Boeck geniet de hoogste prioriteit. “Afgelopen week heb ik een vijftal goede contacten gehad over eventuele financiële inbreng. Uiteraard was het wachten op de definitieve redding.”

“Met deze mensen willen we nu zo snel mogelijk verder praten. Daarnaast gaan we ook de ploeg evalueren en de nodige opties van de huidige spelerskern lichten. Eerst gaan we aan tafel zitten met trainer Glen De Boeck. Toen hij in november een contract tekende tot het einde van het seizoen, hebben we al een mondelinge afspraak gemaakt over een verlengd verblijf en de financiële voorwaarden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties