Reactie Bakenga: "Hopelijk nu terug vertrokken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Bakenga: "Hopelijk nu terug vertrokken"
Foto: © SC

Mushagalusa Bakenga scoorde tegen KV Kortrijk zijn eerste goal van 2013. De spits hoopt dat hij nu opnieuw vertrokken is voor een reeks doelpunten. Zijn goal hielp Cercle alvast voorbij Kortrijk.

Sander De Graeve in Kortrijk

Bakenga's laatste goal was tegen Oostende op 12 december. Toen beëindigde hij een reeks van zeven goals in acht matchen. "Hopelijk kan ik het nu opnieuw doortrekken. Wanneer ik scoor, blijf ik scoren. Wanneer ik mis, blijf ik blijkbaar missen. Ik wachtte hier al lang op."

Tegen Club Brugge miste Bakenga nog enkele kansen. "Toen speelde ik ook goed, maar had ik minder geluk bij de afwerking. Ik ben hard blijven werken en nu kwam die goal er toch. Ik moet ook Uchebo bedanken." Uchebo gaf de assist voor de goal van Bakenga.

Bakenga kijkt met vertrouwen uit naar de terugmatch. "Er is nog één wedstrijd voor de finale. Hier speelden we volgens mij onze beste match van het seizoen. Verdedigend stonden we echt sterk. Ik ben ervan overtuigd dat we dat thuis kunnen herhalen."

De huurling van Club kreeg complimentjes van enkele spelers van Club Brugge: "Vooral van de Scandinavische spelers, ze stuurden me dat ik goed speelde en dat ze niet kunnen wachten tot ik volgend jaar terug ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties