Reactie Nuytinck: "De slechtste wedstrijd van het seizoen"

Nuytinck: "De slechtste wedstrijd van het seizoen"
Foto: © SC

Het lijkt alsof het spelpeil van Anderlecht nog naar beneden gaat naar gelang de wedstrijden volgen. Na de winterstop is het nog niet goed geweest, met de wedstrijd tegen Gent als summum, vond Bram Nuytinck.

Nuytinck vloekte nog na. "We hebben heel slecht gespeeld. Proto heeft ons in de eerste helft een paar keer gered", aldus de verdediger. "Na de 0-1 wil je dat natuurlijk vasthouden en dan is het zuur dat je zo'n goal tegenkrijgt die er misschien geen is. Volgens mij was het helemaal geen goal. Ik wist niet waarom die grensrechter vlagde. Kijk, we willen kampioen worden en dan is het zuur als je - zelfs al verdien je niet om te winnen - zo'n goal tegenkrijgt."

Dat het niet verdiend zou geweest zijn, is wel juist. Anderlecht speelde traag, zonder inspiratie en zonder balcirculatie. "Dit is de slechtste wedstrijd van het seizoen. Slechter dan tegen Charleroi ja. Na de winterstop hebben we ons niveau nog niet kunnen halen. Maar toch heb ik geen schrik voor de play-offs. Wij moeten en zullen kampioen spelen", besloot Nuytinck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties