Angeli: "Seizoen zit er wellicht op"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Angeli: "Seizoen zit er wellicht op"
Foto: © SC

Arnor Angeli liep begin maart een blessure aan de arm op. De middenvelder van Bergen vreest dat zijn seizoen erop zit.

Angeli liep op negen maart een armblessure op in de wedstrijd tegen Cercle Brugge. De middenvelder moest onder het mes en is sindsdien nog niet gesignaleerd in het Stade Tondreau. De reden daarvoor is simpel: hij mag niet autorijden. "De club begrijpt dat ik niet tot in Bergen geraak. Mijn ouders moeten allebei werken en ik heb geen toestemming om te rijden."

De oud-speler van Standard revalideert in Brussel op wandelafstand van zijn thuis. “Ik werk drie à vijf keer per week met een kinesist”, vertelt Angeli in La Dernière Heure. “Ik heb volgende week een controle bij de chirurg. Ik veronderstel dat hij me groen licht zal geven om opnieuw te trainen. Maar ik mis natuurlijk matchritme.”

Angeli beseft immers zelf dat zijn seizoen er hoogstwaarschijnlijk op zit. “Vanaf volgende week mogen ze me bij Bergen terug op de club verwachten. Al zal ik waarschijnlijk dit seizoen niet meer aan spelen toekomen. Ik heb wel nog regelmatig contact met trainer Enzo Scifo. Het voelt goed om te weten dat ik niet vergeten ben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties