Kujovic: "Evenveel kwaliteit als Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 135 reacties
Kujovic: "Evenveel kwaliteit als Anderlecht"
Foto: © SC

Vladan Kujovic moet er zondag voor zorgen dat Dieumerci Mbokani niet tot scoren komt. De Serviër heeft echter een goed oog in de afloop. "Het vertrouwen is er om Anderlecht te kloppen."

Kujovic werd enkele seizoenen geleden naar Jan Breydel gehaald als doublure voor Colin Coosemans. Het was de bedoeling dat de Serviër zijn ervaring doorgaf aan de jonge garde. Er is sindsdien veel veranderd bij blauw-zwart. Coosemans werd door een achterpoortje naar de uitgang begeleid en zelfs de komst van Bojan Jorgacevic kon de evolutie van Kujovic niet stoppen.

“Ik moet toegeven dat het een ander gevoel is om titularis te zijn in een team in vergelijking met het spelen van zes of zeven wedstrijden per seizoen”, vertelt de doelman in La Dernière Heure. “Ik geef nog steeds alles op training maar soms ligt de intensiteit iets lager met het oog op een wedstrijd. Maar ik moet toegeven dat ik momenteel het geluk ken om bespaard te blijven van blessures.”

“Ik wil elke wedstrijd opnieuw bewijzen dat Club op me rekenen”, gaat de Serviër verder. “Daarnaast wil ik altijd positief denken en dezelfde inzet en mentaliteit tonen. Dat verandert niet met het feit dat ik al dan niet speel.”

Zondag trekt Club naar het Astridpark om er leider Anderlecht partij te geven. Zit de 6-1-nederlaag van de reguliere competitie nog in het hoofd bij de West-Vlamingen? “Die zware nederlaag is al lang vergeten. We zijn een totaal andere ploeg in vergelijking met toen. Het vertrouwen is er in de kleedkamer. Club kan Anderlecht kloppen. Onze kern heeft evenveel kwaliteit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties