Louwagie ontkent interesse Anderlecht in Mboyo

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Louwagie ontkent interesse Anderlecht in Mboyo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Anderlecht toont interesse voor Ilombe Mboyo van KAA Gent als vervanger voor Dieumerci Mbokani. Michel Louwagie ontkent echter dat er al contact geweest is met paars-wit.

Eerder werd al gemeld dat Anderlecht zijn pijlen richt op Mboyo van KAA Gent. De spits van de Buffalo’s, die dit seizoen al vijftien keer de weg naar de touwen vond, zou in het Astridpark gezien worden als een mogelijke doublure voor Dieumerci Mbokani. De kans is namelijk reëel dat de Congolees na dit seizoen de deuren van het Constant Vanden Stockstadion achter zich dichttrekt.

Petit Pelé ligt echter nog tot 2015 onder contract in de Arteveldestad. De aanvaller zou zo’n vier miljoen euro moeten kosten. “Interesse van Anderlecht? Ik weet van niets”, vertelt Gent-manager Louwagie in Het Nieuwsblad. “Als er al interesse is, zal Anderlecht alleszins niet alleen zijn.”

Anderlecht wil echter nog andere pistes openhouden en daarvoor kijkt het richting Luik. John Van den Brom zou een boon hebben voor Standard-spits Michy Batshuayi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties