Verhulst: "Dit is typisch Belgisch"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Verhulst: "Dit is typisch Belgisch"
Foto: © SC

Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport kende nu toch een licentie toe aan White Star Woluwe. Sint-Truiden loopt zo de eindronde mis. Doelman Davino Verhulst is uiteraard erg ontgoocheld.

Door Sander De Graeve

"Ik vind het erg jammer. Ik had mijn zinnen al op de eindronde gezet. De kansen waren fifty fifty, maar we haalden het uiteindelijk niet. De beslissing bleef maar uitgesteld worden en dan hoop je natuurlijk dat je erbij bent", aldus Verhulst in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"Uiteindelijk kunnen we er niet veel op zeggen. We kunnen niet van de daken schreeuwen dat we in die eindronde moeten zitten want sportief hebben we die niet gehaald. We pakten geen periodetitel, dus hebben we het aan onszelf te danken."

De manier waarop Woluwe nu toch een licentie kreeg zit de doelman wel hoog. "Ik vind dat helemaal niet kunnen. Die gaan in vereffening en kunnen, bij wijze van spreken, een week later beginnen aan de eindronde voor promotie naar eerste klasse. Dat is echt iets typisch België. Ze kregen tweemaal hun licentie niet van de voetbalbond, dan is het jammer dat een andere instantie hen die toch toekent."

De spelers van Sint-Truiden blijven alvast wel trainen. "De coach vroeg ons, wat er ook werd beslist, om morgen samen te komen en te trainen. Iedereen zal uiteraard ontgoocheld zijn, maar we moeten een schema uitwerken voor de komende weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties