Van den Brom: "Genk uittellen"

Van den Brom: "Genk uittellen"
Foto: © SC

Anderlecht heeft moed geput uit zijn winst tegen Standard. Zondag staat er evenwel al een nieuwe topper op het programma. En met nog drie speeldagen te gaan, is het nu echt wel 'money time', al hoort John Van den Brom die uitdrukking niet graag.

Van den Brom was donderdag aandachtig toeschouwer tijdens de bekerfinale. "De eerste helft ging nog gelijk op, maar in de tweede was Genk duidelijk de betere. Ze scoorden op het juiste moment en dat was verdiend volgens mij. Of dat nu negatief of positief voor ons is? Pfff, dat weet ik niet. Als ze verloren hadden, hadden ze misschien een tik gekregen, maar als, als, als... Het enige positieve voor ons is dat het toch een pittige wedstrijd was waarin ze diep moesten gaan", aldus Van den Brom.

Anderlecht kan zondag Genk uit de titelrace slagen. "Als we winnen, tellen we Genk helemaal uit. Dan staan ze op zes punten en dat halen ze niet meer op. En ik denk dat we bij winst ook helemaal vertrokken zijn. Het voordeel is ook dat we het resultaat van de andere matchen al kennen en dat we daar kunnen op inspelen, maar we vertrekken sowieso met de gedachte om te winnen", zei de Nederlander nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties