Vazquez: "Als Anderlecht iets laat liggen, des te beter voor ons"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 117 reacties
Vazquez: "Als Anderlecht iets laat liggen, des te beter voor ons"
Foto: © SC

Donderdag trekt Club Brugge naar de Gaverbeek. De verliezer van het duel met Zulte Waregem is hoogstwaarschijnlijk uitgeteld in de titelstrijd. "Maar we moeten nu vooral die tweede plaats veiligstellen", benadrukt Victor Vazquez.

Op Jan Breydel stijgt bij de supporters de titelkoorts. De spelers zelf proberen de druk echter af te houden. “Ik twijfel om al op de titel te mikken”, aldus Vazquez op de Club-website. “Alles staat dicht bij elkaar, maar we moeten nu vooral die tweede plaats veiligstellen. Iedereen wil Champions League spelen. En als Anderlecht onderweg nog iets laat liggen, des te beter voor ons.”

Club begon echter barslecht aan play-off I met een magere vier op twaalf. “Het is een gekke nacompetitie”, gaat de middenvelder verder. “Maar ik ben altijd in onze kwaliteiten blijven geloven. En kijk maar wat we de laatste vier wedstrijden op de mat hebben gelegd. We spelen momenteel het beste voetbal in België.”

Toch is de Catalaan op zijn hoede voor Essevee. “Het is fantastisch wat die club doet. Ze hebben niet zo veel individuele klasse als Anderlecht, maar ze doen toch maar mooi mee om de titel. Zulte Waregem is niet te onderschatten. Al vind ik dat we enkel naar onszelf moeten kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties