Opnieuw Engelse interesse voor Kouyaté

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Opnieuw Engelse interesse voor Kouyaté
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cheikhou Kouyaté heeft de Engelse teams ondertussen voor het uitkiezen. De Senegalese verdediger lijkt deze zomer te vertrekken bij Anderlecht en de Premier League lijkt meer dan waarschijnlijk zijn nieuwe bestemming te worden.

Nu zou ook Southampton de verdediger op het oog hebben. De club wist zich te handhaven op het hoogste niveau en speurt de markt af op zoek naar versterking voor volgend seizoen. Daarbij zouden The Saints hun oog hebben laten vallen op Kouyaté. Dat meldt The Sunday Express.

Ook Newcastle United en Arsenal toonden eerder al interesse in de Afrikaanse verdediger. Beide clubs zouden de verrichtingen van Kouyaté nog steeds volgen. Het enige wat mogelijk roet in het eten gooit, is een verblijfsvergunning.

Het is helemaal niet zeker of Kouyaté al in Engeland aan de slag mag komende zomer. De Senegalees bezit momenteel nog geen Europees paspoort en speelde niet genoeg wedstrijden met het nationale team van Senegal om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning.

Er was ook minder nieuws voor Kouyaté. Dinsdag, bij de huldiging van Anderlecht, was de Senegalees nergens te bespeuren. “Ziek”, luidde het. Een dag later blijkt dat Kouyaté gisteren in een Brussels ziekenhuis werd opgenomen met maagklachten en dringend geopereerd moest worden. Dat meldt Gazet van Antwerpen vandaag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties