Brepoels geen contractverlenging, Ferrera wordt opvolger

Brepoels geen contractverlenging, Ferrera wordt opvolger
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint-Truiden heeft een nieuwe trainer gevonden voor volgend seizoen. Ex-Charleroi-coach Yannick Ferrera volgt Guido Brepoels op, wiens contract niet verlengd wordt. Dat maakte de club deze voormiddag bekend.

"Het contract van Brepoels van één jaar wordt niet verlengd", aldus een officieel communiqué. "STVV dankt Guido voor wat hij heeft gepresteerd in het voorbije seizoen." Om 16u wordt er meer uitleg gegeven op een persconferentie op Stayen. Daar zal ook Ferrera worden voorgesteld. Hij tekent voor één jaar met automatische verlenging indien hij de promotie naar eerste klasse afdwingt.

De 32-jarige Ferrera stapte dit seizoen op bij Charleroi nadat hij de club de redding had bezorgd. Brepoels werd in juni van vorig jaar voor de tweede keer trainer. Hij werd de opvolger van Franky Van der Elst, die zelf eerder Brepoels had opgevolgd. De 52-jarige Brepoles heeft STVV in 2009 naar de titel in tweede klasse geleid en het seizoen daarop speelde hij met de Limburgers zelfs PO I. Sint-Truiden miste - na tijdens de winter de tering naar de nering te hebben gezet - de eindronde en eindigde vierde in de reguliere competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties