De Sutter kan met extra troef naar onderhandelingstafel

De Sutter kan met extra troef naar onderhandelingstafel
Foto: © SC

De vraag zal nog een paar keer gesteld worden deze zomer: gaat Tom De Sutter van Anderlecht naar Club Brugge. In het Jan Breydelstadion ligt er een contract voor drie jaar klaar, maar het hoeft niet gezegd dat zo'n overgang nog altijd delicaat ligt.

De Sutter was immers tevreden met zijn seizoen bij Anderlecht en weet waar hij aan toe is onder John van den Brom. Mbokani was bij de Nederlander altijd eerste keuze, maar De Sutter kreeg heel wat speeltijd dit seizoen en deed dat naar behoren. Nu gaat hij echter zijn laatste contractjaar in en Anderlecht wil niet in eigen vel snijden: De Sutter moet verlengen of vertrekken. Paars-wit wil immers nog langs de kassa passeren indien hij elders zijn geluk gaat zoeken.

Maar Anderlecht vraagt ook drie miljoen euro voor zijn spits en dat is vrij veel, zelfs voor Club Brugge. Daarnaast heeft Van den Brom zelf al gezegd bij zijn bestuur te willen aandringen om De Sutter te behouden. Met de interesse heeft De Sutter echter een stok achter de deur als hij de onderhandelingen met Anderlecht gaat aanvatten. De interesse van Club is concreet, maar een overgang van de populaire De Sutter naar de aartsrivaal zou wel eens slecht kunnen vallen bij de aanhang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties