Suarez is Britse pers beu: "Ik wil niet verder op deze manier"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Suarez is Britse pers beu: "Ik wil niet verder op deze manier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Suarez is ongelukkig in Engeland. Vooral de Britse pers is de aanvaller een doorn in het oog. "Ik moet aan mijn vrouw en dochtertje denken", aldus de speler van Liverpool.

Suarez is een godsgeschenk voor de Britse tabloids. De aanvaller scheldt regelmatig een collega-voetballer uit, is maar wat graag te vinden voor een elleboogstoot links en rechts en zet zijn tanden al eens graag in een shirt van Chelsea. Momenteel zit de aanvaller een schorsing van tien speeldagen uit voor het bijten van Branislav Ivanovic.

En net die media-aandacht is de spreekwoordelijke druppel voor Suarez. “Ik ben gelukkig bij Liverpool en ik hou van mijn club”, vertelt de aanvaller op de Uruguayaanse radio. “Maar ik moet aan mijn vrouw en dochtertje denken. Ik wil op deze manier niet verder met de Engelse pers.”

Onrechtstreeks heeft de onvrede van de international wellicht iets te maken met de recente prestaties van Liverpool. The Reds spelen al twee seizoenen in de schaduw van de top van de Premier League en slaagden er afgelopen seizoen zelfs niet in om een Europees ticket te bemachtigen. Nochtans liet Suarez enkele weken geleden nog optekenen dat hij ook volgend seizoen in het shirt van Liverpool zal voetballen.

Onder andere Real Madrid bevestigde eerder al de interesse in de aanvaller. Maar ook bij de buren van Atlético wordt Suarez genoemd als vervanger van de vertrokken Radamel Falcao. “Ik heb nog niet gesproken met een andere club, maar het zou in ieder geval moeilijk zijn om een aantrekkelijk bod te weigeren.” Enig probleem: de aanvaller ligt nog tot 2018 vast op Anfield Road. Het spreekt voor zich dat Liverpool de doelpuntenmachine niet zonder slag of stoot zal laten vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties