De transfer(geruchten) van de dag

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
De transfer(geruchten) van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Simon Mignolet zou betrokken worden in een ruil met De Sanctis van Napoli. Lees het volledige artikel hier...

Wat met Dieumerci Mbokani? De Congolese spits lijkt op weg naar Dinamo Kiev. "Waarom zou hij niet naar daar gaan?", vraagt zijn zaakwaarnemer Fabio Baglio zich af. Lees het volledige artikel hier...

Jérémy Mathieu staat in de belangstelling van Barcelona. De verdediger van Valencia zegt alvast niet neen. "Barcelona? Dat zou de kans van mijn leven zijn!" Staat genoteerd.

Nadat Kasimpasa eerder al Ryan Donk wegplukte bij Club Brugge, zou de Turkse club nu ook aan Mémé Tchité denken. Verder zouden de kapitaalkrachtige Turken ook denken aan Leuvens topschutter Ibou Sawaneh. Lees het volledige artikel hier ...

Blauw-zwart op zijn beurt, haalt met Dario Van den Buijs een jong talent weg bij Westerlo. Lees het hier ...

Westerlo zou dan weer denken aan Anthony Moris, de jonge doelman van Standard. De tweedeklasser is  na het vertrek van Bart Deelkens op zoek naar een nieuwe sluitpost. Meer daarover hier ...

Hoewel Real Madrid-aanvaller José Callejon in diverse Spaanse en Italiaanse media aan een verhuis naar het Napoli van Rafa Benitez wordt gelinkt, is de jonge Spanjaard niet van plan om snel te vertrekken bij De Koninklijke.

Een gerucht dat de ronde doet in de trainerswereld dan: Michael Laudrup zou hoog op het verlanglijstje staan om José Mourinho op te volgen bij Real Madrid. De Deense oefenmeester, voorlopig nog actief bij Swansea, ziet echter geen graten in een vroegtijdig vertrek bij de League Cup-winnaar.

De transferhonger van AS Monaco is nog steeds niet gestild. De club uit het prinsdom zou nu achter CSKA Moskou-middenvelder Alan Dzagoev aan zitten.

Atlético Madrid zou bereid zijn om vijftien miljoen euro op tafel te leggen voor David Villa, die overbodig geworden is bij Barcelona na de komst van Neymar.

Yohan Cabaye zou een optie zijn voor Manchester United. De Fransman heeft in Franse media aangegeven dat hij graag zou samenwerken met kersvers United-manager David Moyes.

Liverpool en Everton zouden strijden om de handtekening van voormalig Lierse-aanvaller Arouna Koné. Lees het volledige artikel hier ...

Ook Arsenal is nog op zoek naar een aanvaller. The Gunners denken daarbij aan Gonzalo Higuain, die overbodig is bij Real Madrid. Hoewel de Argentijn op weg leek naar de Serie A, zou Arsenal een interessante piste zijn voor de spits.

Jose Mourinho wil Chelsea volledig naar zijn hand zetten en is van plan om versterking binnen te halen. De Portugees denkt aan Wesley Sneijder en het is niet uitgesloten dat de Nederlander deze zomer vertrekt bij Galatasaray. De preses van de Turkse club wil dan wel minsten vijftien miljoen euro op tafel zien voor de spelmaker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties