Messoudi: "Blessure allesbehalve leuk op eerste werkdag"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Messoudi: "Blessure allesbehalve leuk op eerste werkdag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohamed Messoudi viel op zijn eerste werkdag bij Oud-Heverlee Leuven van het ene uiterste in het andere. De middenvelder was blij verrast over de werking bij zijn nieuwe club, maar viel tijdens de eerste oefenpot al meteen uit.

In de slotfase van de wedstrijd in Linden overstrekte Messoudi zijn been bij een tackle. Het verdict was meteen zwaarder dan verwacht: een blessure aan de dij. Niet meteen een domper op de voorbereiding, maar allesbehalve een leuke binnenkomer.

“Ik heb zelden of nooit spierblessures”, aldus de Belg met Marokkaanse roots in Het Nieuwsblad. “Het is dan ook niet leuk om zoiets voor te hebben op een eerste werkdag bij een nieuwe club.”

Verder kijkt de ex-speler van onder andere Germinal Beerschot en KV Kortrijk met de glimlach terug op de kennismaking met OHL. “Elke voetballer weet dat de sfeer in de Leuvense kleedkamer top is”, verduidelijkt Messoudi. “Maar het voelde aan alsof ik hier al jaren ben. Ook de accommodatie is top. De trainingsomstandigheden zijn er zelfs beter dan bij een topclub als KAA Gent.”

Messoudi kijkt er alvast naar uit de competitie te starten met de fusieclub. “Ik weet dat OHL een sterk team is met voetballers die niet voor eigen rekening voetballen. Het is leuk om deel uit te maken van zo’n groep en ik wil proberen extra creativiteit toe te voegen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties