"Lierse heeft voorakkoord met ex-speler Tottenham"

"Lierse heeft voorakkoord met ex-speler Tottenham"
Foto: © SC

Lierse verwelkomt volgende week op training drie nieuwe gezichten. De meest opvallende naam is die van Hossam Ghaly, de ervaren Egyptenaar die in het verleden nog uitkwam voor Tottenham Hotspur.

Ghaly is een 31-jarige middenvelder die op dit moment voor Al-Ahly speelt in zijn geboorteland. Hij is een jeugdproduct van de club en nadat hij er zijn debuut maakte speelde hij nog voor onder meer Feyenoord, Tottenham, Derby County en Al-Nassr alvorens terug te keren naar het oude nest.

Het Laatste Nieuws heeft echter weet van een voorakkoord tussen de Pallieters en de 44-voudige Egyptische international. Ook Zinho Gano traint vanaf volgende week mee met Lierse. De jonge aanvaller speelde tot op heden voor Club Brugge, maar brak er in het eerste elftal nooit echt door.

Tot slot weet de krant dat Stanley Menzo volgende week ook nog een niet nader genoemde Franse doelman mag verwelkomen op het trainingsveld. De drie spelers krijgen dus de kans om zich in de kijker te spelen bij de kersverse coach van Lierse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties