Wordt Fulham het nieuwe Manchester City?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Wordt Fulham het nieuwe Manchester City?
Foto: © SC

Treedt Fulham in de voetsporen van Manchester City en Chelsea? Shahid Kahn droomt er alvast van om de voetbalhemel te bestormen met de Londense club.

De laatste jaren duiken alsmaar meer verhalen op van multimiljonairs die zich een voetbalspeeltje aanschaffen. Chelsea, Manchester City en Paris Saint-Germain zijn de meest succesvolle voorbeelden van middelmatige voetbalclubs die tot absolute toppers uitgroeien met de hulp van een mecenas

Ook in Londen loopt zo'n nieuwe geldschieter rond. Shahid Kahn, een producent van auto-onderdelen, droomt er volgens The Daily Mirror van om Fulham FC te kopen. De eigenaar van NFL-club Jacksonville Jaguars voert zelfs al onderhandelingen met huidig eigenaar Mohamed Al-Fayed. De kostprijs van de withemden zou zo'n 175 miljoen euro bedragen.

Al-Fayed werd zestien jaar geleden eigenaar van Fulham. De 84-jarige zakenman investeerde in die tijd zo'n 230 miljoen euro in Fulham. De club groeide op die manier uit tot een vaste klant in de Premier League. Maar het zou de bedoeling van Kahn zijn om aan te sluiten bij de top. We zijn alvast benieuwd wat de fans van Fulham van de machtswissel vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties