Hoe zit het nu met Malanda?

Hoe zit het nu met Malanda?
Foto: © SC

De soap rond Junior Malanda houdt voorlopig niet op. De speler zelf traint bij Roeselare en heeft naar eigen zeggen tijd bij het afdwingen van een transfer, terwijl Zulte Waregem het ontslag van de verdedigende middenvelder wil aanvechten.

Eerder raakte bekend dat Junior Malanda zijn conditie aan het onderhouden is bij tweedeklasser Roeselare. Dat kan u HIER nog eens nalezen overigens. "Ik ga hier een paar weken trainen. Ik ken hier heel wat spelers en ik denk niet dat ik hier iemand in de weg loop", aldus Malanda zelf daarover in La Dernière Heure.

De periode bij Essevee is voor de verdedigende middenvelder definitief voorbij: "Er zijn zaken gebeurd bij de club die ik en mijn familie niet kunnen accepteren. Het is definitief voorbij. Toch wil ik Zulte Waregem bedanken om me te lanceren. Ik had een heel goede band met Francky Dury en de Champions League spelen was leuk geweest, maar het is niet anders. Ik heb tijd en grote ambitie in afwachting van mijn transfer."

Toch is de speler officieel nog steeds een speler van Zulte Waregem. Dat geeft voorzitter Willy Naessens aan in Het Nieuwsblad. "Hij heeft ons een aangetekende brief gestuurd om te melden dat hij zijn contract verbrak. Wij hebben dat ontslag echter naast ons neergelegd en er is ook nog geen schadevergoeding betaald. Malanda is dus nog steeds officieel een speler van Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties