Mexico herpakt zich tegen Canada

Mexico leeft nog op de Gold Cup. Na verrassend verlies van Panama wist het nu wel Canada opzij te zetten: 2-0. Ook Panama won opnieuw.

Mexico - Canada 2-0

Jimenez bracht de Mexicanen vlak voor rust op voorsprong en tien minuten na rust wist Fabian vanaf de strafschopstip de score te verdubbelen.

Canada probeerde nog, maar maakte geen aanspraak meer op een doelpunt. Mexico herstelt zo de blamage uit de match tegen Panama en mag tegen Martinique op de nul spelen, want met een punt heeft het genoeg voor de volgende ronde.

Martinique - Panama 0-1

Dat Martinique verloor namelijk met het kleinste verschil van Panama, dat dus eerder al Mexico klopte en alvast zeker is van een stek in de kwartfinales. Torres maakte - ook hij dankzij een penalty - het enige doelpunt uit de wedstrijd.