Interview Mario Been vraagt versterking

Robby Morren
Robby Morren
| 22 reacties
Mario Been vraagt versterking
Foto: © SC

Racing Genk was tot dusver bijzonder rustig op de transfermarkt. Het bestuur wist de kern samen te houden maar greep naast Thorgan Hazard zodat de jonge Muzaqi de enige aanwinst is. Mario Been wil graag nog twee versterkingen die onmiddellijk een meerwaarde vormen.

Robby Morren in Genk

“Ik vind dat er nog iets bij moet komen in deze ploeg, we hebben nog wel iets nodig. We zullen kijken waar we ons nog kunnen versterken. Ik heb gevraagd om te proberen deze selectie in stand te houden want daarmee hebben we een geweldig seizoen gehad vorig jaar. Er is niets mis met deze kern maar op een tweetal posities kunnen we nog wel iets doen maar het moeten directe versterkingen zijn. In de breedte hebben we niets meer nodig.”

Jongeren

Verder hoopt de coach dat de jonge talenten zich dit seizoen zullen tonen. Voor Croux en Limbombe moet dit het jaar van de doorbraak worden en ook de optredens van Siebe Schrijvers laten enkel het beste vermoeden.

“Ik heb met de jongeren gesproken op het trainingskamp en voor sommigen wordt dit alweer het tweede of derde jaar dat ze bij de kern zitten. Het wordt dan ook wel een keer tijd dat ze zich tonen. Dat moet gepaard gaan met resultaat."

"Als je goed genoeg bent, ben je oud genoeg. Siebe heeft het al laten zien aan mij in bepaalde wedstrijden. Croux en Limbombe zitten al veel langer bij de kern dus van hen verwacht ik meer. En dan zijn er nog Gerkens, Mert en Walsh. Ze hebben enorm veel kwaliteiten en nu is het aan ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties