Transfergeruchten van de dag: Sonck naar tweede klasse?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Transfergeruchten van de dag: Sonck naar tweede klasse?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Wesley Sonck keert mogelijk terug op het oude nest. De aanvaller moet dan wel een stap terugzetten en aan de slag in tweede klasse. Lees HIER welke club hem graag wil.

Anderlecht maakt serieus werk van het aantrekken van Oussama Assaidi. De flankspeler speelt momenteel voor Liverpool, maar is er op overschot. In DIT ARTIKEL kom je er meer over te weten.

Paars-wit rondde alvast de komst van Luka Milivojevic af. De Serviër moet de vervanger worden van de naar Lazio vertrokken Lucas Biglia. Kom er HIER meer over te weten.

Ook Zulte Waregem zou de Servische toer op gaan. De aanvaller Aboubakar Oumarou (Vojvodina Novi Sad) zou namelijk dicht bij een overgang naar Essevee staan.

Faris Haroun, die graag wil terugkeren naar Belgiëleek op weg naar Standard, maar uiteindelijk zou van een transfer geen sprake zijn.

Borussia Dortmund is bereid om de gevraagde 8,5 miljoen euro op te hoesten voor Nuri Sahin om hem definitief in te lijven. Bij Real Madrid rekent men niet meer op de Turkse middenvelder.

José Bosingwa maakt de overstap van Queens Park Rangers naar het Turkse Trabzonspor. Om er meer over te weten (lees HIER).

De Genkse doelman Grzegorsz Sandomierski wordt voor een jaar uitgeleend aan Dinamo Zagreb. In DIT ARTIKEL komt u de details te weten.

Ondertussen blijft ook Gareth Bale voor beroering zorgen op de transfermolen. De transfer van de Welshe international was volgens Marca in kannen en kruiken, maar daar denken de tabloids enigszins anders over. Kom het HIER te weten.

Arsène Wenger gelooft, mits enkele gerichte versterkingen, vol in de titelkansen van Arsenal. Welke namen de Franse veldheer op zijn verlanglijstje heeft staan kom je HIER te weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties